vineri, 25 septembrie 2009

Cap ou pas cap?



Dis moi, t'es cap ?

Moi c'est Alexandra...une jolie femme qui n'ai pas de courage...j'avais bien dit?...Tu t'souviens ? C'est ce jour là où tu m'as dit que je serai jamais cap de faire certain chose?... Cap !



...Totul a inceput de la un film...un superb film...intitulat Jeux d'enfants!...bine ii spune numele, caci asa l-am considerat si noi,doua copilite nebune, de nedespartit...

Pour gagner ce jeu, il faut une jolie boîte, une jolie copine et le reste on s'en fout...

...am inceput cu chestii marunte;))... chestii inocente, care nu faceau rau nimanui, dar ne tinea pe noi intr-un ras de cu seara pana in zorii zilei...cap ou pas cap ne ziceam iar orgoliul nostru de adolescente independente nu ne permitea sa zicem pas cap...nu, nu,...asa ceva nu exista...si uite asa au trecut 3 ani daca nu cumva mai mult, de cap ou pas cap...in care am pasat de la una la cealalta o bratara de lemn....(in jocul adevarat e necesara o cutie)...acum am crescut iar lucrurile s-au schimbat....avem o cutie si noi....iar provocarile sunt mult mai periculoase si profunde...Probabil unii ar considera acest joc o prostie, insa pe noi ne face sa radem incontinuu, sa fim impulsive, sa ne doara nici in fund de consecinte, ce mai...sa simtim adrenalina, caci sunt lucruri pe care nu l-ai face in mod obisnuit...sunt lucruri pe care nu poti si nu vrei sa le refuzi...odata ce ai intrat in joc ramai pana la capat! C'est vrai ma cherry cousine?:P Cap?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu